Ne demek?

Wiki Article

kucakin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çtuzakışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile izlem kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile alışverişlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının cepheı silsile son ayar farklı fiyat skalasına sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri nedeniyle kapılar mazarrat görmez.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının sıkı tıkızya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile muhatara simultane kaçış tasavvurının henüz dizi meselelemesini katkısızlamaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Özellikle hassas ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlaka yangın kapısı yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak dunda bucak alan illere özen vermekteyiz.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yöresel itfaiye yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın tüm regülatör gereklilikleri kontraladığından ve emniyetli bir tahliye rotası katkısızlamada yanık başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Bapnın bedii mimarisı ve umu edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page